Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Паркомат для БЦ Astarta від СЕА

  • 22.04.2021
  • 1219

Наявність парковок та паркувальних комплексів відіграє важливу роль в сучасній міській інфраструктурі. Вони допомагають звільнити проїжджі ділянки дороги, збільшити пропускну здатність транспорту по вулицях і поповнювати міський бюджет за рахунок оплати стоянки. Якщо автолюбителі користуються послугами парковки, то вони не витрачають час на пошук місця для свого автомобіля, не хвилюються за безпеку і цілісність свого авто, оскільки всі ці проблеми вирішуються завдяки сучасним паркувальним комплексам.

Паркомат для БЦ Astarta

Один з таких Компанія СЕА обладнала для бізнес-центру Astarta, м. Київ. Даний бізнес-центр знаходиться на Подолі, на вулиці Ярославська, 58. Жителі столиці вже точно підтвердять, що даний район Києва є вкрай проблематичним з парковками. Для БЦ Astarta була обладнана автоматична парковка обладнанням виробництва СЕА.

Паркомат для БЦ AstartaПаркомат для БЦ AstartaПаркомат для БЦ AstartaПаркомат для БЦ Astarta

Нещодавно, парковку поповнив ще один паркомат від СЕА  РМ3. Даний паркомат здійснює прийом оплати вартості парковки купюрами і банківськими платіжними картками. Видає здачу у 2 номінали. Додатково можуть використовуватися спеціальні паркувальні карти. Паркомат видає чеки на термобумазі. Індикатори на передній панелі і повідомлення на дисплеї (сенсорному екрані) паркомата РМ3 підказують користувачам, як правильно внести оплату за парковку. Також є можливість оплачувати послуги парковки в паркоматі для відвідувачів спортклубу за пільговим тарифом.

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top