Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Паркомати виробництва Компанії СЕА запрацювали в Ірпені

  • 19.02.2016
  • 2675

Паркомати виробництва Компанії СЕА запрацювали в Ірпені

Цивілізоване паркування тепер впроваджене і в місті Ірпінь. Так, водії відтепер будуть офіційно паркувати свої автомобілі на парковках загального користування і платитимуть по три гривні за годину, отримуючи паркувальний талон.

Бюджетна модель паркоматів СЕА АП100.04 не видає решту, але дозволяє проводити оплату готівкою і паркувальними картками. Паркомати друкують фіскальні чеки.

Базова модель паркоматів виробництва вітчизняної Компанії СЕА добре зарекомендувала себе в інших українських містах, також  - і в столиці.

 

 

Із посту Володимира Карплюка - мера міста Ірпеня: "Вже завтра (18.02.2016) в Ірпені почне працювати перший паркомат: по вулиці Шевченка (біля міськвиконкому). А згодом – ще два по вулиці Соборній (біля базару). Один паркомат розрахований на 20 паркомісць. Вартість парковки - 3 гривні за годину. Кошти надходитимуть до міського бюджету."

Базова модель паркоматів виробництва вітчизняної Компанії СЕА добре зарекомендувала себе в інших українських містах, також  - і в столиці

Всі паркомати, встановлені в Ірпені, виготовлені із нержавіючої сталі і є вандалостійкими. Працюють у діапазоні навколишніх температур від -30°С до +55°С, а також підтримують функцію дистанційного бездротового моніторингу їх стану. Базова модель паркоматів досить зручна і в обслуговувані - великий сейф купюроприймача (на 1000 банкнот) зменшує частоту виїздів інкасаторів, сам процес інкасації прискорюється завдяки застосуванню змінних картриджів купюроприймача.

Паркомати серії "СЕА АП 100" внесені до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій.

Паркомати серії "СЕА АП 100" внесені до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій Бюджетна модель паркоматів СЕА АП100.04 не видає решту, але дозволяє проводити оплату готівкою і паркувальними картками. Паркомати друкують фіскальні чеки

 

Компании СЭА - 25 лет!

Щоб отримати кваліфіковані консультації з питань організації платних парковок, придбання та монтажу паркоматів і паркувального обладнання, телефонуйте в офіс Компанії СЕА +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua.

Top