Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Оновлений сертифікат дистриб'ютора Seoul

  • 28.08.2023
  • 946

Компанія СЕА продовжила дистриб'юторську угоду з південнокорейською компанією Seoul Semiconductor, яка є одним зі світових лідерів на ринку світлодіодних технологій. Вже 9 років СЕА пропонує своїм клієнтам товари найвищої якості від Seoul. Слідування інноваційним технологіям, акцент на дослідження, розробки в галузі світлодіодних технологій та зростання патентного портфеля пояснюють такий рівень цієї компанії.

Сьогодні Seoul Semiconductor Co., Ltd. володіє більш ніж 10,000 патентами на винаходи та удосконалення в галузі світлодіодних технологій. Щорічно компанія інвестує не менше 10% доходів від реалізації продукції на нові розробки. Виробничі можливості дозволяють компанії виробляти близько мільярда світлодіодів на місяць.

Компанія СЕА пропонує придбати різноманітні якісні та високоефективні товари від Seoul зі складу в Києві. В програму поставок входять такі товари як світлодіоди потужні SMD (3W і вище), світлодіоди в корпусах 35283030, світлодіоди для фітоосвітлення та акватематики та багато інших товарів. Також звертаємо Вашу увагу на плати зі світлодіодами Seoul виробництва СЕА. Ознайомитись з повною номенклатурою товарів можна за посиланням 
 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.

Top