Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Технології Seoul Semiconductor видаляють до 99,9% шкідливих мікробів всередині авто за 10 хвилин

  • 20.06.2023
  • 940
Seoul Semiconductor застосовує технологію дезінфекції Violeds до розкішного седану Genesis G90. Технологія Violeds розроблена компанією Seoul Viosys і використовує УФ-випромінювання для видалення шкідливих мікробів. УФ Violeds встановлені всередині консолі підлокітника Genesis G90. Від 6 до 12 світлодіодних ламп Violeds знищують до 99,9% шкідливих бактерій у приватних речах пасажирів за 10 хвилин.
 
Seoul Viosys є лідером у світі за технологією УФ-світлодіодів і пропонує оптимізовані рішення для дезінфекції.  Seoul Viosys також розробила рішення для стерилізації повітря та дезінфекції поверхонь.
 
УФ Violeds отримали сертифікат AEC-Q102, що підтверджує їх надійність для застосування в автомобільній індустрії. Seoul Semiconductor має багаторічний досвід у розробці оптичних напівпровідників і підтримує технологічну перевагу на світових ринках.
 
Більше про технічні характеристики та детальний огляд нової серії читайте у журналі "Електрик" 3.
 
Отримайте безліч переваг та корисної інформації з регулярним виданням професійних електронних журналів, а також бонуси у виглядів промокодів на товари для замовлення у Компанії СЕА.
 
 
Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.
Top