Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Компанія СЕА — авторизований дистриб'ютор Geehy Semiconductor Co., Ltd.

  • 05.11.2021
  • 685

Компанія СЕА підписала дистриб'юторську угоду з досвідченим розробником інтегральних мікросхем, компанією Geehy Semiconductor Co., Ltd.

Geehy Semiconductor є дочірньою компанією Apex Microelectronics із штаб-квартирою в корпорації Ninestar. Розпочинала свою діяльність як відділ досліджень та розробки мікросхем IoT Apex. Зараз Geehy відома як професійний постачальник товарів та рішень для універсальних мікроконтролерів промислового рівня, BLE SoC та провідних систем безпеки SoC-eSE для IoT.

Компанія прагне надавати товари та послуги вищої якості в галузі промислового управління, побутової електроніки, медичного обладнання, розумного будинку та автомобільних додатків.

У час світової кризи електронних компонентів Компанія СЕА намагається задовольняти потреби споживачів найякіснішими товарами та послугами за найкоротшими термінами. Завдяки співпраці з Geehy перед клієнтами з'являється можливість замінити мікроконтролери STMicroelectronics, у яких терміни поставки не визначені, а те, що є в доступі, має дуже високі ціни. Детальний список прямих замін мікроконтролерів STM на товари Geehy дивіться у наступній новині.

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор товарів і рішень Geehy Semiconductor Co., Ltd. на території України. Для того, щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top