Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Компанія СЕА – авторизований дистриб'ютор Winstar

  • 10.05.2022
  • 683

Компанія СЕА зміцнює співпрацю з корпорацією Winstar Display Co., Ltd,  оновивши сертифікат авторизованого дистриб'ютора. Тайванський виробник високоякісних рідкокристалічних індикаторів постачає на глобальні ринки найширший асортимент символьних та графічних РКІ різноманітних типів для різноманітних додатків. На територію України продукцію Winstar постачає Компанія СЕА. Зокрема, у нашій програмі поставок представлені індикатори, зокрема виконані за технологіями Chip-On-Glass (COG) та Tape-Automated-Bonding (TAB), дисплеї PLED й OLED та аксесуари.

Winstar Display

Winstar є сертифікованим виробником як за якістю ISO9001, так і за екологічним стандартом ISO14001 і є інноваційним лідером у своїй галузі, а також володарем кількох глобальних патентів. Winstar продовжує займатися дослідженнями, розробками та проєктуванням нових технологій РК-дисплеїв, TFT та OLED.

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — дистриб'ютор Winstar на території України, виконує поставки та технічну підтримку продукції цієї компанії. Купити дисплей Winstar і за додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 та e-mail: info@sea.com.ua.

Top