Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Інтелектуальні пристрої серій NTS та NPB від MEAN WELL

  • 04.11.2022
  • 1260

Різноманітні інтелектуальні пристрої та компоненти є надзвичайно важливими та наразі доволі дефіцитними комплектуючими на ринку джерел живлення. Компанія СЕА пропонує Вашій увазі огляд найбільш значущих та надійних пристроїв від MEAN WELL — DC/AC-інвертори серії NTS та зарядні пристрої серії NPB

NTS-250x-х — NTS-3200x-х

Серія NTS — це портативні DC/AC-інвертори з чистою синусоїдою від MEAN WELL — тайванського виробника імпульсних джерел живлення. Дані інвертори диференціюються від звичайних інверторів загального споживчого класу високою надійністю, безпекою та якістю, відповідаючи індустріальному класу. Інвертори серії NTS з правильною синусоїдою несуть в собі наступні характеристики: висока щільність потужності, маленькі розміри при високій номінальної потужності, простоту роботи з функціональною панеллю та високий ККД до 93%.

Особливістю даної серії є можливість витримувати пікові навантаження більші у рази ніж номінальна потужність, наявність функції віддаленого ввімкнення та вимкнення, функції інтелектуального захисту, робота при температурі від -25 до +70°C, наявність стандартних (європейських, американських, китайських) та універсальних штекерів (вилок). Інвертори серії NTS можна використовувати в будинках, офісах, автомобілях, на яхтах та у віддалених місцях, де немає мережі змінного струму або мобільного джерела струму.

Серія NTS — це безліч інтелектуальних засобів захисту, міжнародна сертифікацію з безпеки та 3-річна гарантія від виробника.

Ознайомитись із моделями серії NTS більш детально

NPB-120-хNPB-1700-х

Серія NPB — це надійні та інтелектуальні універсальні зарядні пристрої MEAN WELL з ультрашироким діапазоном вихідних напруг. Дані пристрої відрізняються широким діапазоном напруги, гнучким функціоналом, підвищеною безпекою та довговічністю. Ці зарядні пристрої оснащені вбудованим мікроконтролером та запатентованою технологією визначення діапазону заряду батареї, яка автоматично встановлює режим заряджання залежно від напруги батареї (підходить тільки для літій-іонних акумуляторів з BMS). Кожен із зарядних пристроїв можна використовувати з широким асортиментом акумуляторів, тому не потрібно купувати їх декілька через наявність різних акумуляторів. Це не тільки заощадить витрати, але і сприятиме збереженню навколишнього середовища.

На додаток до вищезгаданих функцій, пристрої серії NPB можуть бути підключенні до комп'ютера через програматор SBP-001 для роботи з такими параметрами, як вибір 2-х або 3-х ступенів зарядки, регулювання напруги та струму заряджання, встановлення тайм-ауту зарядного пристрою і т.д. Параметри зарядного пристрою також можна налаштувати вручну за допомогою DIP-перемикача на передній панелі для встановлення зарядного струму в діапазоні від 50 до 100% або вибору між чотирма пресетами кривих. Зарядні пристрої NPB підтримують протокол CANBus, який дозволяє віддалено налаштовувати та контролювати зарядний пристрій. З точки зору безпеки, зарядний пристрій визначає, чи правильну напругу має акумулятор та чи належним чином він підключений, перш ніж почати зарядку. 

Зарядні пристрої мають захист від зворотної полярності підключення. Вони сертифіковані відповідно стандартам ITE IEC/EN/UL 62368-1 та EN60335-1/-2-29. Універсальні інтелектуальні зарядні пристрої NBP мають трирічну гарантію та будуть чудовим вибором для зарядки електромотоциклів, скутерів, моноколіс, роботів, медичних візків, електричних інвалідних візків, пересувних освітлювальних веж, яхт та іншого обладнання з акумуляторним живленням.

Ознайомитись із моделями серії NPB більш детально

 

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: +38 (044) 330-00-88, info@sea.com.ua

Top