Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

TRI 1 та TRI 1SM — переваги посиленої ізоляції у компактних корпусах

  • 02.04.2024
  • 1110
Серії регульованих DC/DC-перетворювачів TRI 1 та TRI 1SM забезпечують надійну та ефективну роботу в широкому діапазоні умов. З високою ізоляцією, ефективністю до 84%, ізольованими виходами та відповідністю стандартам ІТ-безпеки, вони стають ідеальним вибором для вимогливих додатків у промисловості, транспорті та контрольно-вимірювальних приладах.
 
Ці перетворювачі відрізняються компактними корпусами, але водночас мають посилений захист ізоляції, витримуючи високі тестові та робочі напруги. Гарантія на вироби становить 3 роки, що підкреслює їхню надійність та довговічність у різних умовах експлуатації.
 
Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у журналі Електрик. Зручне ЗАМОВЛЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.
 
Джерела живлення TRACO POWER відрізняються високою надійністю та оптимальним співвідношенням ціна/якість. Місія Traco Electronic AG полягає в тому, щоб забезпечити клієнтів оптимальним рішенням з електроживлення за заданими технічними параметрами, за високої якості та відносно невисокої вартості.
 
За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції TRACO POWER звертайтесь до офіційного дистриб'ютора Traco Electronic AG на території України - Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88, info@sea.com.ua
Top