Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Керівництво з експлуатації дугогасних реакторів. Частина 4

  • 16.11.2021
  • 1618

дугогасний реактор, SEA S.p.AКомпанія СЕА продовжує цикл новин зі знайомства з дугогасним реактором виробництва SEA S.p.A. наступним кроком — налаштування струму. Перед тим, уважно ознайомтесь з попередніми важливими етапами:

Безступінчасті Котушки Петерсена зазвичай мають безперервне регулювання і можуть регулюватися під напругою, якщо це передбачено також під навантаженням. Відповідно до сучасної практики регулювання котушки (операція налаштування) виконується у справному стані, якщо напруга нульової послідовності (V0) не більше 10% від номінальної лінійної напруги Un, щоб уникнути небажаних перенапруг, що призводять до замикань на землю. Контакти Котушки Петерсена натомість повинні бути відключені від мережі (вимкнена напруга) для налаштування РПН.

Ручне налаштування (лише безступінчасте)

ПОПЕРЕДНЄ

Після завершення та перевірки всіх підключень ПН увімкніть вимикачі, що живлять термінал сортування (двигун, допоміжний).

  • За допомогою кнопок перед котушкою переміщуйте котушку P в обох напрямках Вверх / Вниз, виконуючи відповідний рух, він відповідає тому, що вказує механічний індикатор положення. Якщо ні, перевірте та виправте циклічну трифазну проводку, що живить двигун.
  • Переконайтеся, що показання потенціометра опору правильні, тобто збільшуються при переміщенні P-котушки від нижнього у верхнє положення.

дугогасний реактор, SEA S.p.A

КАЛІБРУВАННЯ

Увімкніть перемикач, який з'єднує котушку Петерсена з нейтральною точкою, підготовленою для цієї цілі. Реактор повинен бути встановлений на мінімальне значення (нижній кінцевий вимикач) і підключений до мережі у справному стані (без замикання на землю). При переміщенні котушки до максимального значення змінюється струм через котушку та змінюється значення напруги нульової послідовності. Під час процесу нульова напруга вимірюється. При значенні нульової напруги крива досягає максимального значення, яке є піком резонансу. Крива на цьому піку відповідає ємнісному струму мережі. Величина ємнісного струму повинна бути зміщена на значення індуктивного струму котушки, і налаштування повинно бути дано приблизно на цьому значенні. Тим не менш, налаштування може бути трохи вище або нижче від цього значення, залежно від Ваших вимог. За певних обставини, у мережі можуть бути серйозні дисбаланси.

Автоматичне налаштування (лише безступінчасте)

Щоб використовувати автоматичне налаштування, встановіть котушку на мінімальне значення струму та увімкніть регулятор у автоматичний режим. Автоматичний регулятор повинен бути встановлений значеннями, при яких котушка працюватиме; це виконується відповідно до описаних етапів калібрування в інструкції регулятора. Якщо використовується подача струму, це має бути інтегровано у налаштування автоматичного керування. Ретельно дотримуйтесь вимог, наведених у посібнику з експлуатації та обслуговування автоматичного регулятора.

Допоміжні обмотки

Якщо користувач підключає пристрій до допоміжних обмоток, він повинен захищати виводи цих обмоток відповідно до допустимих навантажень, вказаними на заводських табличках.

 

SEA S.p.A. починала свою діяльність як постачальник транформаторів ряду італійських виробників і поступово заслужила репутацію надійного партнера. Через десять років завод SEA запустив власне виробництво, і до сьогодні компанія розробляє і виготовляє якісну універсальну інноваційну продукцію.

 

Щоб купити реактори та за додатковою інформацією звертайтесь у відділ електротехніки та обладнання для енергетики Компанії СЕА за телефом +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top