Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Аналізатори спектру в реальному часі виробництва HAROGIC

  • 25.01.2024
  • 690

аналізатор спектру SAE-200

Аналізатори спектру в реальному часі HAROGIC

9kHz-6.3/8.5/9.5/20/40GHz

  • PX серія - портативні аналізатори спектра
  • SA серія - аналізатори спектру приставки до ПК з USB3.0 інтерфейсом
  • NX серія - аналізатори спектру приставки до ПК з 1GbE LAN port інтерфейсом
  • Core module серія

SA серія

Компактні аналізатори спектру в реальному часі з USB3.0 інтерфейсом

Аналізатори спектру SA серії були розроблені HAROGIC Technologies як компактні прилади, які мають можливість аналізу сигналів та моніторингу спектру в реальному часі. Аналізатори спектру цієї серії проєктувались на основі SWaP, що дає можливість замовникам отримати компактний і легкий інструмент для системної інтеграції, портативних вимірюваyь високочастотних сигналів та моніторингу спектру на частотах до 40 ГГц. Аналізатори спектру SA серії мають високі характеристики,  такі як DANL -170 дБм/Гц, типовий фазовий шум нижче -120 дБн/Гц ( @1 GHz, offset=10 kHz), що дає користувачам можливість використовувати їх для широкого спектру задач.

аналізатор спектра harogic

технічні характеристика аналізаторів спектру harogic

PX серія

Портативні аналізатори спектру в реальному часі

Портативний аналізатор спектру в реальному часі PXE-200 — це абсолютно нова модель від HAROGIC. Цей аналізатор спектру проектувався для забезпечення SwaP дизайну, в результаті чого модель PXE-200 є ультрапортативною з вагою лише 1,3 кг та терміном роботи від вбудованої батареї понад 3 години. PXE-200 додатково оптимізований для високої продуктивності в частотному діапазоні до 20 ГГц, та має смугу аналізу в реальному часі 100 МГц, швидкість сканування 900 ГГц/с. Він може відображати спектр у реальному часі, IQ дані, ВЧ потужність, що робить його корисним інструментом для радіоінженерів.

 

Портативний аналізатор спектру в реальному часі PXE-200

 

NX серія

Аналізатори спектру в реальному часі з 1GbE LAN port інтерфейсом

Серія NX — це мініатюрні аналізатори спектру/приймачі в реальному часі з інтерфейсом Ethernet 100/1000 Мбіт/с і FPGA високошвидкісною обробкою сигналів. Радіочастотний вхід складається із попереднього підсилювача, атенюатора, багатосегментного попередньо фільтра, який є компактним, але не простим. Ці прилади можуть моніторити спектр в реальному часі, досліджувати IQ дані, вимірювати потужність ВЧ сигналів та ін. Високосумісний API, який доступний для всіх продуктів HAROGIC, робить інтеграцію цих продуктів в додатки користувачів простою і швидкою.

 

HAROGIC

технічні характеристика Аналізатори спектру в реальному часі з 1GbE LAN port інтерфейсом

Core module серія

підтримка системної інтеграції

Core модуль доступний для всіх моделей від 6 ГГц до 40 ГГц, вони мають компактні розміри і малу вагу в поєднанні з високою продуктивністю. Ці особливості дають можливість робити системну інтеграцію цих модулів в таких додатках як системи детектування БПЛА чи встановлювати ці модулі на БПЛА, системи де потрібне дистанційне керування аналізатором спектра тощо. Використовуючи Core модуль від HAROGIC, Ви можете визначити потрібний вам продукт і розробити нові продукти, рішення та системи для ваших потенційних замовників чи задач.

Core модуль

технічні характеристики Core модуль

З питань придбання продукції HAROGIC звертатись в відділ "Вимірювальних приладів" компанії СЕА за тел.: (044) 330-00-88; e-mail: tmm@sea.com.ua.

Top